Jannie Boer

Jannie Boer (62). Getrouwd, 2 dochters. Geboren in Lemmer (F). Kwam door de liefde hier wonen in 1987. Eigenaar ‘Kijk op Kleur’. Coaching van mensen met behulp van kleuren.

“Als je iets wil veranderen in je leven, verander dan de kleuren. Dan komt er een andere energie. Wie altijd dezelfde kleur draagt, krijgt daar last van. Je kunt er zelfs ziek van worden.”

“De kleuren van Vlissingen zijn groen, blauw en grijs van het water. De beige-geeltinten van het zand. En de enorme variëteit aan kleuren van de lucht. Zoals de zonsondergangen.”

“Heerlijk om op zondag een wandeling over de boulevard te maken. Alle kleuren kleding komen dan voorbij. ’s Winters donkere, geborgen kleuren. ’s Zomers het tegenovergestelde.”

“Het silhouet van Vlissingen vind ik mooi. Hoog- en laagbouw. Vanaf het water zie je de grootsheid van deze stad. Indrukwekkend hoe Vlissingen zich dan openbaart aan de mensen.”

“Mijn woon- en werkplek is op het Edisonpark. Je hoort nog vaak: o, zit je helemaal in Vlissingen? Maar sinds de corona zie je dat je ook digitaal een succesvol ondernemer kan zijn.”

“Inmiddels begeleid ik 200 coaches die met mijn zelf ontwikkelde methodiek werken. Nu lonkt het buitenland. De kleurentaal is internationaal. Het is een taal die men overal verstaat.”