Thomas Siahaya

Thomas Siahaya (55). Getrouwd, 1 zoon. Geboren in Vlissingen. Oud-presentator Omroep Zeeland, Bevrijdings- en straatfestival. Online marketeer. Oprichter ‘Lekkerder bij de Boer’.

“Doel is om voedsel rechtstreeks bij de boer te halen. Het is verser, lekkerder, leuker. Op onze site zie je wat de inmiddels 2000 aangesloten boerderijwinkels aan aanbod hebben.”

“Ik ben opgegroeid in Oost-Souburg. Zat op de Burchtschool. Achter ons huis werden toen de voetbal- en tennisvelden aangelegd. Heb de sporthal van Souburg nog zien bouwen.”

“We speelden altijd bij de Sloebrug die ook in aanbouw was. Die dateert uit 1978. Vlotten bouwen en dan heen en weer varen tussen de vaste delen. En natuurlijk in het water vallen.”

“En niet te vergeten Fortis Korfbal. Ben daar nu al jaren jeugdtrainer. Een heel gemoedelijke sfeer. Jongens èn meiden. Veel ouders waren vroeger ook lid. Zo wordt dat doorgegeven.”

“We wonen in Claverveld 2. Veel groen. Super rustig. Een mooie, gemêleerde wijk aan de rand van de stad. We gebruiken de auto bijna nooit. Vanuit hier wandelen en fietsen we veel.”

“Een absolute hotspot vind ik het fietspad over de duinen, van Dishoek naar de boulevard. En typisch Vlissings is voor mij ook Toko Mampir. Daar kwam ik als kind al met mijn vader.”