Seppe Bremmers

Seppe Bremmers (19). Single. Thuiswonend. Student gitaarbouw in Puurs bij Antwerpen. Loopt stage bij Zwier Gitaarbouw en werkt bij Muziekcentrum Middelburg. Met name reparaties.

“Toen ik 15 werd, kreeg ik een bouwpakket voor een gitaar. Toen is mijn interesse begonnen. Je bent echt met je handen bezig. Je moet steeds scherp blijven en beslissingen nemen.”

“Hier in Vlissingen heb ik altijd gitaarles gehad van Virgil Piqué. Die maakt zoveel jongeren enthousiast voor muziek. Een uitgaander ben ik niet. Maar af en toe ga ik naar een concert.”

“Vlissingen is qua stad niet per se de mooiste. Ja, het strand is fijn. Het zijn met name de mensen die me aanspreken. Veel unieke en ook gekke types. Dat hoort echt bij Vlissingen.”

“De bewoners van Vlissingen zijn heel divers. Verschillende culturen en inkomens. Zo leer je als kind al hoe de maatschappij in elkaar steekt. Wat er naast je eigen wereld nog meer is.”

“Ik vind niet alles mooi in Vlissingen. Zoals het gebouwencomplex van de kleine AH. Of die bestickerde ramen bij de Timmerfabriek Apartments. Wat zou daar de bedoeling van zijn?”

“Maar eigenlijk denk ik nooit na over hoe het hier is. Mijn streven is om een goede gitaarbouwer te worden. Een eigen bedrijf. Ik zou wel het liefst op Vlissingen terug willen vallen.”